目前日期文章:201003 (6)

瀏覽方式: 標題列表 簡短摘要

連續12 個星期的布拉德利®教室

Twelve weeks, 3 months, the last trimester of pregnancy. The standard series of classes for a Bradley ® class is 12 continuous weeks for many reasons. 12週,3個月,懷孕的最後三個月。標準系列班,是布拉德利®課程連續12個星期的原因很多。首先,它有成效。 Our statistical analysis shows that students who attend a full 12 week class series are more likely to have an unmedicated birth.我們的統計分析表明,誰的 學生參加為期12週的全類系列更可能有一個未服藥的誕生。 In looking at renewal information we have found that the fewer the weeks of classes the higher the rate of medication. 我們發現在 更新的訊息來看,少的幾個星期的班率較高的藥物。

There are many reasons for this and perhaps the first is that there is a difference between learning information and preparing the body physically for an athletic event.有許多原因,也許是第一個是有區別的學習資料,準備身體健康情況的盛事。沒有人會去為奧運會的比賽項目少於3個月的培訓。 Shortening the time of preparation for birth is like being in a rush to prepare pasta for a dinner party and cooking it for only half the time.縮短時間準備出生就像是在匆忙準備麵食的晚宴和烹飪的只有一半的時間。麵食需要時間烹煮,人體需要時間準備的誕生。

Sasa Mama 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()


在37週時,終於去上了兩天的媽媽教室~
開了兩個小時,從Campbelltown 到Bomaderry~
澳洲還真大啊!!!

Sasa Mama 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()




親愛的爸爸、媽媽、哥哥、妹妹:
 

Sasa Mama 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

昨天開始做凱格爾運動,
助產士說要預產三星期前才能做。
但是,我硬ㄠ著她,從36W開始嚕。

天配合著由德國研發的練習器(EPI-NO,長的像汽球)一起做,

Sasa Mama 發表在 痞客邦 留言(1) 人氣()

  • 這是一篇加密文章,請輸入密碼
  • 密碼提示:Papa's Mid Name
  • 請輸入密碼:

這是
寶貝待在媽媽肚肚裏的
最後一個月<( ̄︶ ̄)>
寶貝還是很強壯的一直翻滾哦
呵呵

Sasa Mama 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()